Szitakötő Program

A Szitakotő Program célja a művészeti, könyezeti nevelés és oktatás együttes alkalmazása. Az olvasás megszeretését segítő, negyedévi gyerekfolyóiratot publikálnak, valamint interaktív gyerekfoglalkozásokat és pedagógusképzéseket tartanak.

Szitakötő Program
Szitakötő Program

A Szitakötő Program egy negyedévi gyerekfolyóiratra alapozza programját, amit az iskolák maximum 35 példányban ingyenesen kapnak meg. A laphoz kapcsolódóan interaktív gyerekfoglalkozásokat és pedagógusképzéseket is tartanak, valamint segédanyagokat dolgoznak ki. Az olvasás megszeretését segítő, negyedévi gyerekfolyóiratot publikálnak. Kreatív alkotói pályázatokat is hirdetnek gyerekeknek, nyáron pedig ötnapos alkotótáborba várják a gyerekeket. Segédanyagaik ingyenesen letölthetőek.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.