Skool

A Skool 2014 óta segíti a fiatal gyermekek bekapcsolódását a számítógépes kódolás világába, és újszerű technológiai foglalkozásait a tech szektor meghatározó vállalataival együttműködésben a kezdetektől fogva ingyenesen biztosítja. Az elmúlt években célközönsége a lányok programozási oktatása mellett jelentősen kibővült.

Skool
Skool

A Skool 2014 óta segíti a fiatal gyermekek bekapcsolódását a számítógépes kódolás világába, és újszerű technológiai foglalkozásait a tech szektor meghatározó vállalataival együttműködésben a kezdetektől fogva ingyenesen biztosítja. Az elmúlt években számos egyedülálló kezdeményezés révén gyermekotthonokba és hátrányos helyzetű térségekbe is eljuttatta a programozást, a leginnovatívabb technológiákat, célközönsége így a lányok programozási oktatása mellett jelentősen kibővült.

Gyerekeknek és szülőknek tartanak inspiráló, ingyenes tech fókuszú foglalkozásokat azért, hogy a jövőben a fiatalok közül többen tekintsenek erre a területre karrierlehetőségként, a szülők pedig magabiztosabban mozogjanak, és tisztában legyenek a technológiai alkotás alapjaival. Módszertanuk fontos eleme a design thinking, amelyet 2019-ben emeltek be a programjaikba.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek