Rapid Matek

Olvasási idő kb. 1 perc

A Rapid Matek legfőbb célja, hogy bebizonyítsák: a matekhoz mindenki ért, ha jól van megszólítva. 2 napos, intenzív kurzusokat tartanak felsőtagozatosok számára, hogy minél hatékonyabban készüljenek fel egy adott megmérettetésre (pl. a központi felvételire vagy az iskolaváltásból adódó nehézségekre). Olyan biztonságos környezetet teremtenek a tanulóik számára, ahol rájuk és az ő igényeikre figyelnek, bátran kérdezhetnek, hatékonyan elsajátíthatják a tananyagot, emellett még jól is érezhetik magukat. Ennek eredményeképpen a matek megszűnik mumusnak lenni, érteni - akár szeretni is - fogják a tantárgyat.

Rapid Matek
Rapid Matek

A matekhoz mindenki ért, ha jól van megszólítva - ebben hisznek a Rapid Matek kezdeményezés létrehozói. Lebontják azokat a gátakat és feszültségeket, amelyek a diákokra rakódtak az évek során. Olyan biztonságos környezetet teremtenek a tanulóik számára, ahol rájuk és az ő igényeikre figyelnek, bátran kérdezhetnek, hatékonyan elsajátíthatják a tananyagot, emellett még jól is érezhetik magukat. Ennek eredményeképpen pedig a matek megszűnik mumusnak lenni, érteni - akár szeretni is - fogják a tantárgyat.

2 napos, intenzív kurzusokat tartanak felsőtagozatosok számára, hogy minél hatékonyabban készüljenek fel egy adott megmérettetésre (pl. a központi felvételire vagy az iskolaváltásból adódó nehézségekre). Ehhez olyan statisztikákra épülő tananyagot adnak a kezükbe, amelyben minden típusfeladatot megtalálnak a fontos elméleti összefüggésekkel, képletekkel kiegészítve. Lyukas handoutot kapnak, vagyis minimálisan kell csak jegyzetelniük, így a jegyzetelés nem ez veszi el a figyelmüket, helyette ténylegesen a megértésre tudnak koncentrálni.  A kurzusokat közvetlenül a fontos események előtt tartják, hogy a diákoknak esélyük se legyen elfelejteni a megszerzett tudást, és önbizalommal telve ülhessenek neki a feladatoknak.

Kiegészítésként ingyenes konzultációkat tartanak, ha bármi kérdés felmerülne a tananyag otthoni átnézése során.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek