Netkorrep

A Netkorrep azoknak a családoknak segít online - angol és matematika - tanítással, érettségire való felkészítéssel, akik már megállnak a saját lábukon, viszont szeretnék, ha a gyerekeik magasabb iskolai végzettséget szereznének, mint ők maguk, de ebben még nem tudják támogatni gyermeküket. Az online tanítási forma egy eszköz, amivel a lehető leghatékonyabban lehet kiegyenlíteni Magyarország régióinak eltérő fejlettségét, eljutva azokba a falvakba, vidéki városokba is, ahol személyes korrepetálásra nem lenne lehetőség.

Netkorrep
Netkorrep

Nem kell mindent tudni matekból egy tisztességes érettségihez, és angolból sem a tintahal szó lefordítása visz előrébb. A Netkorrep csapata csak azt tanítja, amiről hiszik, hogy a gyerekeknek az életük folyamán igazán szüksége lesz. A Menetszél Egyesület Netkorrep programja keretében online tanítanak angol és matematika tantárgyakat nehéz helyzetben élő gyerekeknek.

Olyan mérföldköveket tanítanak meg a gyerekeknek matekból és angolból, amelyek ismerete nélkül szinte biztosan elbuknak a felvételin vagy az érettségin. Ha kell, visszamennek a kályhához és közösen, lépésről lépésre tanulják meg, amire biztosan szükség lesz az iskolai tanulmányok során.

Az önkénteseknek olyan szakmai segítséget nyújtanak, amivel pedagógiai ismeretek nélkül is kiváló minőségű órát tudnak tartani.

Az online tanítási forma csak egy eszköz, amivel a lehető leghatékonyabban tudják kiegyenlíteni Magyarország régióinak eltérő fejlettségét. El tudnak jutni azokba a falvakba, vidéki városokba is, ahol személyes korrepetálásra nem lenne lehetőség.

Azoknak a családoknak segítenek, akik már megállnak a saját lábukon, viszont szeretnék, ha a gyerekeik magasabb iskolai végzettséget szereznének, mint ők maguk, de ebben még nem tudják támogatni gyermeküket. Jelentkezési feltétel a stabil internetkapcsolat, a számítógép, vagy tablet - és persze a motiváció.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek