Jövőfoglalkozás ONLINE

A Jövőmenők című könyv kerettörténetére épülő foglalkozás a gyorsan változó technológiai területek közül dolgozza fel a legfontosabbakat általános iskolások számára. Új célja a személyesen már többezer gyerek részvételével lebonyolított foglalkozásokat online platformra átemelni.

Jövőmenők - Jövőfoglálkozás
Jövőmenők - Jövőfoglálkozás

A Jövőfoglalkozás a Jövőmenők című könyv kerettörténetére épül, mely a gyorsan változó technológiai területek közül dolgozza fel a legfontosabbakat általános iskolás gyerekek számára. Új céljuk a személyesen már többezer gyerek részvételével lebonyolított foglalkozásokat online platformra átemelni.

A Jövőfoglalkozások során a gyerekek bepillantást nyernek abba, hogy a körülöttünk lévő, leggyorsabban fejlődő technológiai területeken milyen innovációs irányok a leginkább jellemzőek. Rálátást szereznek arra, hogy akár csak pár évtized leforgása alatt mekkora változások következnek be az egyes technológiai területeken, és átgondolhatják, hogy az általuk később esetleg választani kívánt szakmák területén milyen változásokkal kell, lehet majd számolni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek