Füri ZeneTér

A Füri ZeneTér vár minden alkotni, zenélni, dalolni vágyó általános iskolás gyereket ingyenesen, hétfő délutánonként. Egy olyan közösséget szeretnének létrehozni, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a zenével, a hangszerekkel, akár találkozhatnak és együtt muzsikálhatnak azokkal az előadókkal, akiknek a műveit éneklik. A Füri ZeneTér Egyesületen keresztül továbbá hátrányos helyzetű közösségeken szeretnének hangszerekkel és sportszerekkel segíteni.

Füri ZeneTér
Füri ZeneTér

A Füri ZeneTér Puskás Peti vezetésével vár minden alkotni, zenélni, dalolni vágyó általános iskolás gyereket ingyenesen, hétfő délutánonként. A The Biebers frontembere Wagner Emil zeneszerzővel, Eőry Krisztina kórusvezetővel és Szabó Sárival közösen alapították a dalközit, ahová számos zenész is csatlakozott.

Hétfőnként Belegrai Gábor és Tuza Norbert gitározik a gyerekekkel, és együtt egy olyan közösséget szeretnének létrehozni, ahol a srácok megismerkedhetnek a zenével, a hangszerekkel, akár találkozhatnak és együtt muzsikálhatnak azokkal az előadókkal, akiknek a műveit éneklik. A 2019 év végén alakult Füri ZeneTér Egyesületen keresztül pedig hátrányos helyzetű közösségeken szeretnének hangszerekkel és sportszerekkel segíteni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek