AZZ Zenesuli

Az AZZ Zenesuli foglalkozásai felkarolják azokat a gyerekeket, akik nem kerülnek, vagy nem kerülhetnek be az állami zeneiskolákba. Céljuk, hogy a hozzájuk járó gyerekek megtanuljanak tájékozódni egy adott hangszeren (zongora, gitár), és a magyar dalkincs alapján, játékosan tanuljanak zenélni. Módszereik fejlesztik egyebek között a zenei intelligenciát, a memóriát, a finommotorikát, a koordinációs készségeket, az elvont gondolkodást, mindemellett pedig megadja a gyerekeknek a csoportos zenetanulás örömét.

AZZ Zenesuli
AZZ Zenesuli

Az AZZ Zenesuliban csoportos foglalkozásokat tartanak zongora és gitár hangszereken. Összetekerhető (szilikon) zongorákon mutatják meg a gyerekeknek a hangok helyét. A hozzájuk járó, jellemzően alsó tagozatos gyerekek az általuk szerkesztett munkafüzetből, színes emojikkal találják meg a hangokat a hangszereken. Játékosan épülnek fel az órák, és a módszer alkalmas arra, hogy a figyelemzavaros, egyéb tanulási nehézségekkel küzdő gyerekekkel is szép eredményeket érjenek el. A módszer fejleszti egyebek között a zenei intelligenciát, a memóriát, a finommotorikát, a koordinációs készségeket, az elvont gondolkodást, mindemellett pedig megadja a gyerekeknek a csoportos zenetanulás örömét.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.