Feketeöveseknek: Porcelántülök iPhone-hoz

Olasz dizájncsapat készített mutatós akusztikus kihangosító a telefonhoz. Gyakorlati haszna kétséges, de Steve Jobs úgyis megveszi az egész készletet.

Az iPhoneodat egyszerűbb rádugni egy hangfalra, mint mechanikusan felerősíteni a hangját, ez mégsem állított meg néhány fondorlatos olasz tervezőt, hogy megalkossa az itt látható akusztikus erősítőt. Talán olyan nagy kreatív output nem is kellett, csak egy köztéri marhaszobor lefűrészelt szarva, de azért szeretnénk hinni a milánói tervezőknek, akik azt állítják, hogy minden egyes hófehér porecelántülök kézzel készült, nem pedig vandalizmusból származik. Azt remélik, hogy az erősítő egyszer majd mindennapos használati tárggyá válik.

Már készítettek hasonlót, hogy a pórnép utcai mobilos zenehallgatása 16 decibellel idegesítőbb legyen, de az olcsó szilikoncsövön Steve Jobs mégsem hallgathatja kedvenc melódiáit, a kaliforniai otthonának fehér, alma-logós kanapéján hátradőlve. Nem világos, hogy a tervezők rátaláltak-e a piac eme exkluzív szeletére, vagy az erősítőt a dizájn kiállítások csipkelődő darabjának szánták. Ha ez így lenne, döntsd el te, hogy az akusztikus tülök-fricska koppan-e a pedánsan makulátlan Apple-dizájn gyöngyházfényén. Annak ellenére, hogy szerintünk nem lesz kötelező darab a telefonok mellé, a porcelánszarv nagyon jól mutat a pácolt-diófa állványán pihenve.

Oszd meg másokkal is!
Mustra