Szingli anya vagyok, szexcsetelésből élek

Noémi első ránézésre épp olyan egyedülálló anyuka, mint millióan: a kislánya édesapja már nincs képben, így őt egyedül neveli, az utóbbi években pedig ismét rátalált a szerelem. Ám ha kicsit megkapargatjuk a felszínt, kiderül: cseppet sem átlagos nő. Amikor néhány évvel ezelőtt megelégelte az anyagi bizonytalanságot, elhatározta: a kezébe veszi az életét, és “maszekolni” kezd.

Azóta gitártanárként, nyelvtanárként, és alkalmanként bébiszitterként és felszolgálóként is dolgozik, ám a bevétele nagyrészét internetes szex cseteleléssel keresi. “Nincs ebben semmi fura, emellett tanulok is, és élem az életem: három éve boldog párkapcsolatban élek, rengeteg hobbim van, és önkéntesként rengeteg szociális munkát is végzek. A magam ura vagyok, én osztom be az időmet, nem kell kockáztatom és befektetnem, és még jól is érzem magam.” – mondja.

Ismerje meg Noémit, a huszonkilencéves nőt, aki a minimálbér négyszeresét keresi napi legfeljebb ötórás online szexmunkával, és emiatt sem a barátai, sem a pasija előtt sem pironkodik. Sőt, ha elég nagy lesz hozzá, most nyolc éves lánya előtt sem fogja titkolni.

Hogyan keveredtél ebbe a – fiatal anyáknak legalább is biztosan - szokatlan szakmába?

Mindig is érdekelt a szex, viszonylag fiatalon vesztettem el a szüzessegemet, és alapvetően szexuálisan mondhatni magas rezgésszámú vagyok. Fiatal koromtól játszogattam néha a gondolattal hogy kiprobáljam, milyen lehet egy hasonló szakma, csak végül sosem próbaltam, mert meg voltam róla győződve, hogy a fizikai adottsagaim nem alkalmasak erre. Aztan jött az internet korszaka, meg ezzel együtt a szexcseteké is, es végül mégis úgy döntöttem, hogy válaszolok egy hirdetésre, ami nagyon viccesen volt megfogalmazva: "Színesznőket keresünk otthoni munkára, jó fizetéssel”.

shutterstock 171073025

Nem tartottál tőle, hogy valami balhéba keveredsz?

Eleinte igen, reméltem, hogy nem az orosz maffiába futok bele, de az első beszélgetés után minden kétségem szertefoszlott. Egy hihetetlenul kellemes modorú, intelligens negyvenes hang beszélt. Kedves volt, tiszteletteljes, megnyerő – egyetlen korábbi, “normális” munkahelyen dolgozó főnököm életemben sem versenyezhetett volna vele. Megbeszéltünk egy talalkozót egy kávézóban, és bár kicsit izgultam, életben is épp olyan korrekt volt, mint a telefonon. Elmondta, hogy mik az elvárások, mennyi a kereset, én pedig egy héttel később már kezdtem is a munkát.

A barátaid tudnak a dologról, vagy teljes titokban tartod?

A legtöbb barátom tudja, és természetesen a pasim is - eleinte kicsit aggódott, hogy ne keveredjek valami zavaros bizniszbe, de ma már együtt röhögünk a sok vicces sztorin. Nekem semmi problémám azzal, hogy ezt felvállaljam: én nem viselek maszkot csetelés során, még paróka sincs rajtam. Kis odafigyeléssel bárki felismerhetne az utcán. Ha valaki rákérdez, egyszerűen beismerem. Ugyanakkor nem mesélgetem mindenkinek, mert az a tapasztalatom, hogy mások érzik magukat kellemetlenül, ha szóbahozom. Vannak barátaim, akik elég konvencionális életet élnek, így amíg ők nem kérdezik, hogy ugyan hogy a fenébe élek meg gitártanításból egy gyerekkel, addig nem traktálom őket. Valószínűleg azt hiszik, hogy a barátom pénzel.

Mit gondolsz, el fogod mondani a lányodnak, ha elég idős lesz hozzá, hogy megértse?

Nem tartom kizártnak. Remélem sikerül olyan felnőttet nevelnem belőle, aki könnyedén megemészt ilyesmit. Már hatévesen tisztában volt vele, hogy vannak melegek és leszbikusok, úgy nőtt fel, hogy számára ez természetes dolog. Elfogadásra és nyitottságra tanítom, nem arra, hogy bíráljon másokat. Azt hiszem, úgy fogom elmesélni neki, ahogy bármilyen más sztorit: “Egyszer, amikor szexcseten dolgoztam...” – valahogy így képzelem.

És mit szólnál, ha ezek után ő is efféle munkára admá a fejét?

Én akkor lennék boldog, ha a lányom olyan munkát végezhetne, amit nagyon szeret is. Ha esetleg nimfomán csajszi lesz, aki napi öt órában amúgy is idegenekkel szexcsetelne, akkor még én magam is ajánlanám neki. Ha viszont nem szeretné a munkáját, nyilván nem örülnék neki – de ugyanez igaz bármilyen más melóra, mondjuk mosogatásra, vagy felszolgálásra.

Belefutsz egészen fura palikba online, akik meglepő dolgokkal állnak elő?

Rengeteg vicces kalandom volt. Egyszer épp felszolgálóként dolgoztam, amikor az étteremben egy pasi megkérte egy lány kezét – a csaj pedig nemet mondott. Pár nappal később felismert a szexcseten, és elsírta nekem a bánatát. De olyan is volt már, aki a feleségével jelentkezett be hozzám a cseten, hogy szextippekkel lássam el őket. És van, amikor hosszasan filozofálgatunk – vicces, ha egy szexcseten olyan kérdéseket boncolgatunk, hogy “Miért vagy te ateista?”.

shutterstock 177652169

Soha nem fordul elő, hogy te is rákattansz az egyik pasira, és legszívesebben találkoznál vele élőben?

Nem, de szerintem ez csak azért van, mert boldog kapcsolatban élek. Ha nem szexeltem volna hónapok óta, biztosan felmerült volna bennem, bár a szerződés szigorúan kiköti, hogy nem találkozgathatok személyesen az online kuncsaftokkal. Olyan gyakran előfordul, hogy egy visszajáró vendég eltűnik, és valahogy elkezd hiányozni, de ilyankor tudom, hogy valószínűleg talált egy hús-vér barátnőt. Ugyanakkor örülök is, mert egy ponton túl úgyis túl sokat kérdeznek rólam, én pedig nem szolgálhatok sok infóval magamról.

Mit gondolsz, most, hogy ebben a bizniszben dolgozol, többet tudsz arról, mire vágyik egy férfi egy nőtől?

A helyzet az, hogy pont annyit nem tudnak a nők férfiakról, mint fordítva. Nagyon sarkítva: a férfiaknak nem kell szerelem a szexhez, a nőknek pedig nem kell szex a szerelmhez. A nők szeretik a szexet, de csak akkor, ha éppen aktuálisan vágynak rá, és gyűlölik, ha eröltetik őket. A férfiak bárnikor készen állnak: fényes nappal csatlakoznak a szexcsethez, köztünk rengetegen vallásosak, ortodoxok, sokgyerekes apák. Elképeszti őket a nyitottságom, és hogy nem szégyellem megélni a szexualitásomat. Számomra egy nő nem attól lesz tiszteletreméltó, hogy hetekig tartogatja magát a várva várt első szex előtt, hanem attól, hogy meri azt tenni, amit akar.

Ezekszerint nőtt az önbizalmad ebben a munkakörben?

Kábé az ötszörösére. Szülés után úgy éreztem, hogy soha többé nem fogok jól kinézni. Kiderült, hogy olyan hiányosságokon akadtam fenn a testemet illetően, amit egy pasi még csak észre sem vesz.

Rendesen kikezdenek veled a palik?

Nap mint nap. Abban a tévhitben élnek, hogy ha mutogatják a kockás hasukat, vagy a nemiszervük méretét, és megesküsznek, hogy isteniek az ágyban, akkor én egy perc után odaadom a telefonszámomat. Eleinte azt gondoltam, hogy tiszta hülyék, de végiggondolva az érem másik oldala is ugyanez: sok nőnek meggyőződése, hogy a pasik egy perc alatt beléjük esnek majd, egy szórakozóhelyen mondjuk. Csajok, a pasik mindentől beindulnak – ez nem jelenti azt, hogy beléd vannak esve.

Mit mondanak a pasik, mitől lesz jó a szex?

Attól, hogy egy nő érdekes és értékes, kívülről és belülről, és attól, hogy a nő is élvezi a szexet. Egy normális pasi örül neki, ha egy nő kerek-perec kimondja amit akar. Ha egy nő kielégit egy pasit, de ő maga nem élvezi igazán a szexet, az egy pasi számára nem számit jó szexnek.

Mit mondanál azoknak, akik megbélyegzik a szexmunka bármely formáját, és leostobázzák azt, aki ilyen területen dolgozik?

Azt, hogy minden szakmában vannak buta emberek. Találkoztam már buta kétdiplomással is, aki kizárólag a szorgalmának vagy a szülei pénzének és összeköttetéseinek köszönhette, hogy ott tart, ahol. A szexszakmában valóban dolgozhat olyan, akinek semmi esze, de ha jó akarsz lenni, azt akarod, hogy megbecsüljenek, vagy vezető beosztásba kerülj, itt is kell az agy.

A szex alapvető igénye az emberiség nagyrészének, mint az evés, vagy a meleg téli ruha. Azok akik szexet árusítanak, tisztában vannak ezzel a ténnyel, és kihasználják ezt az üzleti lehetőséget. Én alapvetően feminista vagyok, és nem szégyellem kihasználni a jóisten adta lehetőségeimet, pénzt és ételt varázsoljak az asztalra.

A minimálbér négyszeresét keresem, és csak 120 órat dolgozom egy hónapban. Ha valaki tiszteletlen, egyből kidobom és kitiltom a lapomról. Minden héten van pár ilyen. Van viszont száz, aki istenít, bókol, és nem győzi megköszönni, amit tőlem kap. Aki szerint mindez ostobaság, az vagy nem látja át, vagy irigy.

shutterstock 102383545

Hogy lehet az, hogy a szex még most is ekkora tabu, a szexuális forradalom és a nők emancipációja után?

Talan mert a mi civilizációnkban az iskolában nem tanulunk szexualitásról, és a szüleink nem beszélnek velünk róla – legfeljebb a gyermeknemzés részéről, de az élvezeti értékéről soha. Sok a képmutatás, sok a hazugság , mintha az emberek félnének saját maguktól. Már mi is sokkal jobb helyzetben vagyunk mint a szüleink, de remélem, a lányom generációja már lazábban kezeli majd ezt a helyzetet.

Mit gondolsz, meddig maradsz meg ebben a bizniszben?

Most tanulok. Azt tervezem, tanulmányaim végeztével önálló vállalkozásba kezdek - amellett folytatni fogom a szexcsetet, amig a vállalkozásom beindul. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valaki hatvanévesen is szexcsetben dolgozzon, és hiszem, hogy nem lenne sokkal kevesebb munkája. Bár én annyi idős koromra már szeretnék boldog nyugdíjas lenni, aki a szexcset helyett hangversenyekre és uszodába jár. Nem mintha ezt nem tehetném meg a jelenlegi szakmám mellett...

Oszd meg másokkal is!
Mustra