A legjobb villámgyors ebédötletek mentes receptekből

Minden háziasszony álma a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recept, amit mindenki szeret (vagy legalább megeszik). Különösen nyáron, amikor nem a kedvencünk a konyhában megfőni az ételekkel együtt, és annyi minden más, klassz programot is lehetne csinálni.

A következő összeállításban ezek voltak a szempontjaink, sőt a recepteket válogatós gyerekeken le is teszteltük. És náluk is beváltak.

Mint például ez a serpenyős tészta cukkinivel, zöldborsóval. Könnyű, friss nyári tésztaétel, glutén-, tej- és tojásmentes, vegán és alacsony zsírtartalmú. Egy pohár limonádé nagyon jól áll neki.

Ugyanígy mindenmentes, vegán kedvenc a karfiolnuggets, ami még a legválogatósabb gyerek kedvence is lehet! Fél óra alatt elkészül, lehet falatka, főétel vagy feltét is akár.

Hamis húsgombóc (padlizsánból) paradicsommártásban. A szósz eredeti olasz recept alapján készül. Diétának, érzékenységnek megfelelően gluténmentes spagettivel, rizzsel vagy kölessel is fogyaszthatjuk. Glutén- és húsmentes, vegetáriánus ebédötlet.

A szénhidrátcsökkentett receptek közül a legkevesebb (konkrétan tíz perc érdemi) munkával készül a brokkolis lepényke. Glutén- és tojásmentes, hús nélküli fasírt ízben.

Fél óra munka a konyhában, a többi a sütő dolga. Lasagne diétás verzióban, glutén- és tojásmentesen. Ketobarát recept.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra