Orrplasztika helyett orrékszerrel támad egy malajziai tervező

Miért rejtenéd el az orrodat? Emeld inkább ki a pezsgős dugót rögzítő drótkalitkára emlékeztető orrékszerrel!

A Malajziában rendkívül népszerű orrplasztikák mellett a törzsi ékszerek inspirálták Joanne T-t a gyöngyökkel és gyémántokkal feldíszített orrketrecek tervezésekor. Nem piercingekről van tehát szó, hanem a designer saját orrára tervezett orrinstallációkról. Amelyeket éppen ezért nem biztos, hogy egy nagyobb ormányra is fel lehet majd erőltetni. Joanne T ékszereire az i-D hívta fel a figyelmet.

A törzsi ékszerek történetének tanulmányozása mellett az orrplasztikákba is beleástam magam a tervezés során. Végignéztem a műtétet is, és szeretném, ha mások is elgondolkoznának az identitásukról, és a modern szépségideálokról. Minek feküdnél a kés alá, ha az apró tökéletlenségek elbújtatása helyett akár ékszerekkel is felcicomázhatod őket?" – így a tervező.

NOW YOU SEE ME! #frontview #flawed #exquisite #beauty #notyouraveragebeauty #nose #jewellery #jewelry #18ct #gold #pearls #diamond #주얼리

JOANNE . T (@joanne_t_jewellery) által megosztott bejegyzés,

Ok, taknyos lesz… Na és?!

Allergiásoknak nem ajánlott

Telente nem biztos, hogy mindig szép látványt nyújtanak majd a takonyuszályokkal felszerelt orrszabályzók, de ha nagyon szereted az ékszereket, Joanne T kreációinak hála már az orrodat is teleaggathatod arannyal és gyémánttal. Van azért néhány potenciális vevő, akinek minden bizonnyal felcsillan majd a szeme, amikor meghallja, hogy az orrnyergére is szerelhet majd gyémántokat:

Oszd meg másokkal is!
Mustra