Mozi kimaxolva: 5 hely, ami többet ad a filmélménynél

Mozi ággyal vagy vacsorával, mozgó székekkel vagy állítható támlával? Már nem csak a filmek, hanem az extra szolgáltatások között is válogathatsz.

Ha szeretnéd, otthon is megteremtheted a moziélményt, közel húzod a monitorod, pattogtatsz egy kis kukoricát, ki sem kellett mozdulnod, pénzt sem adtál ki, mégis jól érezted magad. Tudják ezt a mozik is, valószínűleg ezért próbálják magukhoz édesgetni a nézőket olyan extrákkal és szolgáltatásokkal, amiket csak náluk tudnak elérni vagy éppen erősen hajaznak az otthoni kényelemre. Nézzük, milyen extrákkal várnak a budapesti mozik!

1. MOM Park Cinema Pink

Okkersárga bőrfotelek, vörös és türkiz bársonykanapék, sötét faburkolat, retro jegypénztár és a filmek hőskorának nagyjai vintage plakátokon – a Cinemapink Nagy Gatsby életérzéssé konvertálta a VIP minőséget. A páros, vörös bársonyfotelek között fekete lakk asztalkák állnak, rajtuk aranytalpas lámpák. Ennek ellenére nyugodtan kényelembe helyezheted magad, dobd fel a lábad az egyik bőrpuffra, és süppedj a puha bársonyba. A MOM Park újonan nyílt mozija az igényes enteriőrön kívül magas minőségű filmélményt kínál, a látványért és a hangzásért spéci technika felel. 

Árak: 2D vetítésre: 2350 forint, 3D vetítésre: 2450 forint (plusz 250 forint szemüvegdíj), kedvezményes jegy 2D vetítésre: 1850 forint, kedvezményes jegy 3D vetítésre: 1950 forint

14-mom-cinema pink-180212-A40A6590
Szécsi István / Dívány

2. Aréna VIP Mozi

Az Aréna megújult VIP részlegének újítása, hogy svédasztalos vacsorával vár harminc perccel a film kezdete előtt. Az olasz séf által összeállított menüsorból korlátlanul fogyaszthatsz, a kínálat szezononként változik, odafigyelve a vegetáriánusok igényeire is. Ehetsz többek között sütőtökkrémlevest, választhatsz négyféle kiadós saláta közül, az olasz vonalon penne és pizza vár, a desszerteknél pedig profiterol, tiramisu és panna cotta. Az italfogyasztás szintén korlátlan és önkiszolgáló, kizárólag az alkoholt kell a személyzettől kérned. A moziterembe popcornt, nachost és üdítőt vihetsz magaddal. A filmet állítható háttámlájú, lábtámaszos bőrfotelekből nézheted végig.

Árak: 2D vetítésre: 5490 forint, 3D vetítésre: 5970 forint (egységesen, az ár tartalmazza a mozijegyet, a svédasztalos vacsorát és a korlátlan pattogatott kukoricát, nachost és üdítőt a filmhez)

DSC4435
Kaszás Tamás / Dívány

3. Buda Bed Cinema - Ágymozi

Ha nehezen adod fel az otthon kényelmét a mozik szűk foteleiért cserébe, akkor a Buda Bed Cinema a te helyed, ugyanis itt ágyból élvezheted a filmeket. Franciaágy méretű, kétszemélyes plüsskanapék és párnák gondoskodnak a kikapcsolódásról. A cipődet ugyan le kell venned, de a lábbeliknek is biztosítottak helyet az ágyak alatti rekeszekben. A terembe üdítőt és pattogatott kukoricát vihetsz magaddal, a takarítószemélyzetre tekintettel viszont a nachost kint kell hagynod.

Árak: hétköznap: 4444 forint, szerdánként: 3333 forint, diákkedvezménnyel minden nap: 3333 forint (az jegy két felnőtt, és legfeljebb két tíz év alatti gyerek egy ágyhasználatát tartalmazza).

DSC 8637
Bődey János / Index

4. WestEnd Cinema City 4DX

A WestEnd 4DX mozija összegyúrta a filmnézés és a vidámpark élményét. Mozgó és vibráló ülések, fényhatások, füst, víz és illatok egyvelege gondoskodik arról, hogy testközelből éld át a mozivászon akciójeleneteit. A terembe vihetsz magaddal ételt és üdítőt, bár személy szerint nem tanácsolom, az űrcsatáknál biztosan szükséged lesz mindkét kezedre és a foteled karfájára.

Árak: 2D vetítésre: 2810 forint, 3D vetítésre: 3210 forint (szemüveggel), kedvezményes jegy 2D vetítésre: 2520 forint, kedvezményes jegy 3D vetítésre: 2930 forint (szemüveggel)

5. Uránia Nemzeti Filmszínház

Az Urániában nem csak közönségsikerekre és művészfilmekre nevezhetsz be, ahogyan a legtöbb művészmoziban, de részt vehetsz színházi-, opera-, balett- és koncertközvetítéseken, tárlatvezetéseken. Érdemes kihasználni a lehetőséget, hiszen olyan művészeket láthatsz testközelben játszani, akiknek az alakításáért amúgy több ezer kilométert kellene utaznod. Az Uránia nagytermének pompája az arany tükrökkel és csillárral az Opera pompájával vetekszik.

Árak: A jegyárak függnek az előadástól, a filmekre 1500 forintért válthatsz jegyet, a közvetítésekre pedig 3600 forintért.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek