Hölgyek napja a lóversenyen: itt senki nem kapott stílusdíjat

Lóverseny volt Aintréeben, első nap kapásból úgy lerészegedett mindenki, mintha nem lenne holnap. Nézegessen trendi ruhákat a sárban, szemétben!

Nagyon vártuk már az idei Aintree-derbit, mert szeretjük nézegetni a dress code ellenére csúnyán kivetkőzött angol hölgyeket és az egyik kedvenc helyszínünk a liverpooli Aintree-versenypálya, ahol tavaly is óriási volt a buli. Az angol derbik szervezői jó ideje küzdenek a dress code betartatásának problémájával (egyelőre úgy tűnik, kevés sikerrel) és Aintree-ban már 2015-ben is azt ajánlották, Chanel ihlette stílusban érkezzenek a látogatók, akik már akkor sem nagyon tudtak ezzel mit kezdeni.

(Bezzeg itthon mindenki rendesen viselkedett a 2016-os Magyar Derbyn.) Az angol lóversenyek hagyományosan "női nappal" indulnak, ezen a Ladies Day-en a hölgyek igyekeznek a legstílusosabb és legegyedibb szettel előállni, és ebből jönnek össze a legnagyobb ruhakatasztrófák, hiába a szigorú dress code, volt miből mazsolázni anno Cheltenhamben és Epsomban is.

Aintree-ben idén mintha még jobban eldurvult volna a buli, ha nem elégszik meg a mi galériánkkal, itt találhat több mint 200 képet arról, fényes nappal mennyire botrányosan be lehet rúgni miniruhában. Nem is értjük, mire gondoltak a vendégek, amikor a legminibb miniruhát választották, meg tangapapuccsal váltották le a sztrippercipőiket, hogy kényelmesebben fetrenghessenek a földön részegen.

Kontrasztként álljon itt az első nap stílusversenyének öt döntőse, és a fődíj nyertese, a 64 éves, háromgyermekes Faith Amond (középen, pink-piros színpárban), aki azzal, hogy sikerült a legszebben felöltöznie, bezsebelt többek közt egy 35.000 fontos Range Rover Evoque-ot (12,7 millió forint). Ha másért nem, a Roverért megérte volna megpróbálni normálisan felöltözni és nem segghülyére berúgni még a lóverseny előtt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek