Megint kitettek magukért az Aintree női

Imádjuk, amikor az angol nők lóversenyre mennek, az egyik kedvenc helyszínünk abszolút a liverpooli Aintree versenypálya, ahol idén április 9-én kezdődött a buli. Az angol derbik szervezői jó ideje küzdenek a dress code betartatásának problémájával (egyelőre úgy tűnik, kevés sikerrel), ez alkalommal azt találták ki, hogy a stíluskód 'Chanel-inspired' lesz: ezt azonban a versenyre látogatók eléggé félreértették.

Merthogy Coco Chanel valószínűleg rosszul lenne, ha látná a platformos, csillogó körömcipőket, a mezítlábas, már délelőtt részeg hölgyvendégeket, a habcsókszerű, rosszul szabott ruhákat és elnagyolt, primitív sminkeket.

Rengetegen gondolták, hogy az 5 fontos miniruhájuk és hasonló árfekvésű sztrippercipőjük máris lovira-való lesz, ha egy csicsás kalapot nyomnak a fejükbe; mások hangsúlyos ékszerekkel és súlyos dekoltázzsal készültek, és nem meglepő, de sokan a nap végére úgy lelazultak, hogy mezítlábaztak egy jót az elhajigált csikkek között.

Talán még a kalapokkal volt a legkisebb baj, ha a sok élénk színű, testhez tapadó, előnytelen ruhát nézzük. Kattintgassa végig galériánkat, ha szeretne kicsit borzongani azon, mit gondolnak a liverpooli nők elegánsnak és Chanel stílushoz illőnek, és ha nem tud betelni a látvánnyal, nézze meg a Daily Mail cikkét is, ott az egyik látogató még feneket is villant!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Blogmustra