Julia Roberts a Givenchy arca

Különös reklám
Különös reklámreklámanyag

Ma reggel komoly hír robbant a divatiparban: kiderült ugyanis, hogy a Givenchy 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának arca Julia Roberts lesz. Kicsit értetlenül állunk a döntés előtt, de ezzel nem azt szeretnénk mondani, hogy rosszul döntött a divatház, csak mintha porszem került volna a gépezetbe.

Ön mit gondol a bójáról?

A tavalyi bemutatóját autós üldözéssel megnyitó és a Bambit életre keltő (a Sugarbirdnek pedig ihletet adó) luxusmárka mostanában Rihannával és a semmirekellő Kim Kardashiannal borult össze, ezért is nem tudjuk felfogni, hogyan kerülhetett a lista következő pontjára a szinte feddhetetlen múlttal rendelkező, vörösben is dögös celebnő.

Annak egyébként csak örülnénk, ha folytatnák ezt a hagyományt és ezentúl tényleg olyanok kerülnének a kampányfotókra, akik a szexvideón túl mást is letettek az asztalra. A Mert Alas és Marcus Piggott által lőtt fotón Roberts amúgy androgün szettben, smink nélkül pózol - ezt a stylingot Katy Englandnek köszönhetjük. A piros jelzőbója az erdőben totál értelmezhetetlen, de tudjuk, hogy a Givenchy-nek mindig kell valami hipszterség.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek