Legdurvább rémálmunk tért vissza a Video Music Awards-on

Emlékszik még az ezredforduló akkor divatosnak számító ruhadarabjaira? Szerencsére mi is elég sok mindent elfeledtünk közülük, egy viszont örökre az elménkbe égett: amikor Britney Spears és az akkori társa, az N*SYNC-es Justin Timberlake tetőtől talpig farmerben jelentek meg. A történelem mellett a celebek is ismételnek, ugyanis Katy Perry és párja, Riff Raff egy hete szinte pont ugyanilyen szettben jelentek meg a VMA-n.

Ha már díjátadó: az Emmy-n készült fotók közül is szemléztünk, így bukkantunk rá Lena Dunham fotójára, aki egy (elvileg koppintott) Giambattista Valli estélyiben jelent meg és Claire Danes-re, aki Kim Kardashian esküvői ruhájához hasonlóban ment az estre. Mint mindig, most is ön dönt, hogy ki a jobb! Dobpergés: meglepetéssel készültünk!

Britney Spears vs. Katy Perry

Ki a jobb?

Mi a különbség 2001. január 8-a és 2014. augusztus 24-e között? Látszólag semmi. 13 és fél évvel ezelőtt Britney Spears nem csupán sminkbalesetet szenvedett, de kevésen múlt az is, hogy a divatrendőrség ne vigye el. A több anyagból összevarrt ruhához passzoló táskát cipelt magával és valamiért úgy gondolta, hogy a szettjét feltűnő övvel és nyaklánccal, karkötővel és fülbevalóval kell kiegészítenie. Az egyetlen tűrhető darab az összeállításból talán a fekete magassarkú szandál. Justin Timberlake farmeröltönyéről inkább nem is mondunk semmit, és igyekszünk minél hamarabb túljutni a cowboysapka és a búcsús-kétpálcás hatást keltő nyaklánc okozta sokkon is.

Bár valószínűleg humornak szánta a hasonló megjelenést Katy Perry és Riff Raff is, azért mindennek van határa. Hirtelen azt sem tudjuk, mit emeljünk ki: a strasszokkal, kövekkel, lánccal és tudja a jóég még mivel kivert ruhák tényleg megdöbbentően csúnyák, a kistáskát pedig maximum repülés közbeni rosszullét esetén használnánk. Nem mondjuk, hogy túlzásba vitték az ékszereket, de a kerületi vasgyűjtést megnyernék vele. Az énekesnő egyébként már tavaly is merész szettben jelent meg a díjátadón, kíváncsian várjuk, jövőre mit vesz fel - ha egyáltalán...

Lena Dunham vs. Giambattista Valli

Kinek áll jobban?

Ez már bizony az Emmy-díjátadó és Lena Dunham, aki magához képest egész csinosan jelent meg a rendezvényen. Nem csoda egyébként: ebben a Giambattista Valli 2014/15-ös haute couture ruhában nehéz nem jól festeni. A ruhadarabról egyébként azt rebesgetik, hogy a divatház koppintotta azt: erre Christian Siriano divattervező hívta fel a figyelmet Instagramján, amikor kiposztolta egy 2010-es kifutós szettjét. Ön látja a hasonlóságot? Az ombre tüllszoknyához Dunham egy rózsaszín felsőt vett fel, ami bár karban nem a legelőnyösebb, tökéletesen passzolt szőke hajához és világos bőréhez. A sminkje kicsit saját készítésűnek tűnik, de annyi baj legyen.

Valli kifutós képei közül mi csak a fordított ombrés változatot találtuk meg, ahol a modell piros felsőt és ugyanilyen színű szaténövet kapott. Úgy látszik, a kör alakú napszemüvegek a következő szezonban is hódítanak majd - csakúgy, mint a pin-up lányokat idéző fejkendő is.

Claire Danes vs. Kim Kardashian vs. Givenchy

A nyertes...

Claire Danes egyike volt azon celebnőknek, akik pirosban jelentek meg a vörös szőnyeges eseményen. A csodás Givenchy-ruha tökéletesen állt a 35 éves szőke színésznőnek: szép a nyakrész és a visszafogott hasvillantás is. A külföldi divatoldalakat nézegetve nem csak nekünk jutott eszünkbe Kim Kardashian esküvői ruhája, ami értelemszerűen bár fehér színű volt, a megoldás Danes ruhájára emlékeztetett. Vagyis egészen pontosan a Givenchy kifutóján látott szettre, ami első pillantásra teljesen különbözőnek tűnik, viszont a felsőrész, a kivágás, az öv és a szoknya árulkodik. A legvadabb szett hármójuk közül kétség kívül a modellé: a szigorú smink, a moha és szőr keverékéből született felső és a sötét szoknya mind ezt erősíti.

+1 Amber Rose vs. willendorfi vénusz

Ki jobb pucéran?

Egy pillanatra térjünk vissza a MTV Video Music Awards díjátadójához és Amber Rose-hoz, aki az alábbi összeállításban jelent meg az eseményen. A kebleket alig, a szeméremtestet pedig szinte semennyire nem takaró láncos "ruhát" metálos magassarkú szandállal egészítette ki Rose, a miértre pedig inkább nem is akarjuk tudni a választ. A látvány után nekünk azonnal a willendorfi vénusz szobrocska jutott eszünkbe, aki majdnem többet takar magából úgy, hogy teljesen meztelen. Ön mit gondol: vajon Rose szándékosan koppintotta Vénuszt vagy csak a véletlen műve az egész?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra