Mihalik Enikő fagyoskodva pózolt a Central Parkban

Bár a magyar divatvilág jelenleg Palvin Barbara körül forog, nem szabad megfeledkeznünk legelső, egyben úttörő magyar topmodellünkről, Mihalik Enikőről sem. Úgy tűnhet, a 26 éves békéscsabai lány az elmúlt évben nem igazán volt reflektorfényben, Mihalik továbbra is olyan volumenű munkákat tett le az asztalra, amiről egy modell csak álmodhat. Nemrég Miranda Kerr-rel támasztott félmeztelenül polcot, legutóbb pedig a Central Parkban fotózta őt a szakma egyik legnagyobb tehetsége, James Houston.

A magyar modellt a Natural Beauty elnevezésű 12 részes sorozat második alanyaként fotózták New Yorkban. A kisfim a tavasz üdeségét és könnyedségét, a természet és az egyén megújulását szerette volna bemutatni, amihez a fotós a liliomfákkal telített Central Parkot választotta a fotózás helyszínül.

A videó azért is érdekes, mert a laikusok is betekintést nyerhetnek egy divatfotózás teljes megszervezésébe, a modellek szelekciójától kezdve a koncepció, a smink és ruha kiválasztásáig. James Houston többször is leszögezi, hogy kizárólag profi modellekkel, a divatszakma legjobbjaival hajlandó dolgozni a Natural Beauty kampány során, így ez a munka még sokat dobhat Mihalik presztízsén és amúgy is vaskos portfólióján.

A fotós folyamatosan áradozik a magyar modell bájos arcáról és pozitív energiáiról, azt pedig külön megköszönte, amiért vérprofiként még a téli időben is bevállalta a lenge ruhában való pózolást. A végeredmény pedig tényleg meggyőzőre sikeredett: Mihalik halványrózsaszínre sminkelt szemekkel, oldalt enyhén kivágott, földig érő hófehér ruhában pózol levelek, faágak és liliomszirmok között, a képek pedig annyira hatásosak, hogy a nézőnek esze ágában sincs azt feltételezni, hogy a modell közben szétfagyott a jeges szélben.  A szemfülesek egyébként egy másik magyar topmodellt, a 17 éves Axente Vanessát is kiszúrhatják a kisfilm képkockáin (0:51-nél.).

Oszd meg másokkal is!
Mustra