Mihalik Enikő sztárfotósok polcát támasztja

Mihalik Enikő tavalyi gumiabronccsal pózolós és minket is meglepő nevetgélős divatanyagai után kíváncsian vártuk, hogy 2013-ban mivel rukkol elő a magyar szupermodell. Az előszeretettel vetkőző Mihalikban nem csalódtunk, legújabb fotósorozatán 11 másik, félmeztelenre  vetkőzött, vezető modellel látható a holland fotóspáros, Inez van Lamsweerde és Vinnodh Matadin manhattani lakásában.

A 25 éve egy párt alkotó Inez & Vinnodh pár évvel ezelőtt már bemutatta egyszerre modern és rusztikus lakását az Architectural Digest című lapban, most pedig a V Magazin megbízásából engedte be Mihalik Enikőt, Bette Frankét, Doutzen Kroest, Daria Strokoust, Jessica Millert, Kati Neschert, Khadjiát, Loulou Robertet, Matha Huntot, Miranda Kerr-t és Saskia De Brauw-t otthonába.

Kattintson a képre: a teljes sorozatot a V magazin Haus of Style oldalán nézheti meg!
Kattintson a képre: a teljes sorozatot a V magazin Haus of Style oldalán nézheti meg!

A 'Haus of Style' névre keresztelt sorozatban a modellek egy fekete-fehér csoportképen félmeztelenül pózolnak a kamerának, keresse meg köztük Mihalik Enikőt! Segítünk: egy könyvespolcnak támaszkodik. A többi fotón a lakás különböző pontjain egyenként kapták lencsevégre a szupermodelleket, képeket itt talál. A békéscsabai modellt például egy bézs bőrkanapén félig széttárt lábakkal, Daria Strokoust pedig neon színű szettben egy íróasztal mögött fényképezte le a divatfotós duó – írja a fashioncow.com.

Mustra