Kinek állt jobban a piros a Story gálán?

A héten kicsit rendhagyó módon nem ugyanolyan ruhába bújt külföldi celebnőket és modelleket mutatunk önöknek, hisz szombaton tartották a Story gálát, az egyik legnagyobb hazai celebeseményt, ahol rengeteg magyar híresség próbálkozott hasonló színű és szabású ruhával. Mádai Vivien és Lola ruhájának leginkább csak anyaga különbözött, Szabó Zsófi szintén talpig pirosban villogott, hiába a smaragdzöld az év színe.

A három piros ruhás nő mellé három narancsos-pinkes ruhásat is felsorakoztatunk: Ördög Nóra Náray ruhája emlékezetes darab, akárcsak Sarka Kata mellvillantós estélyije, és persze Kiszel Tünde sem maradhat ki egy gálás trendcikkből sem. Nézze meg a folytatásban az estélyis magyar hírességeket és szavazza meg, melyiküknek áll legjobban a piros!

Mádai Vivien

Az RTL Klub műsorvezetője egy friss magyar márkától, a Zoiától választott magának estélyit. A hátul dekoltált, jól szabott ruha ugyanúgy hosszú ujjú, mint Lola, vagy Szabó Zsófi ruhája, de a téli bálokon ez természetes. Az estélyi vastag anyagáért egyébként dicséret jár a tervezőnek, ugyanis sok celebnőnek átütöttek a bőrhibái – értsd: narancsbőr – a vékony selymeken, dzsörzé anyagokon. Mádai egyszerű fekete kistáskával és arany fülbevalóval egészítette ki az alakját előnyösen kiemelő ruhát, melynek ujja lehetett volna kicsit rövidebb. „nagyon szeretem a piros színt és a piros rúzst, és olyan ruhát szerettem volna, ami modern, mégis elegáns” – indokolta választását a Díványnak a műsorvezető. Önnek hogy tetszik a Zoia estélyi?

Lola

Az énekesnő meglepően törékeny alkat, ő az, akinek a vékony, szinte áttetsző anyagú ruhák is jól állnak. A Makány Márta által tervezett ruha nem volt annyira elegáns, mint mondjuk Ördög Nóra estélyije, inkább amolyan univerzális partiruhának tűnt. Az elölről simán csak jól kinéző ruhának a hátulján van a csavar: Lolának csupasz volt szinte az egész háta. Az egyszerű ruhához az énekesnő jó ízléssel választott hangsúlyos kiegészítőket: egy tüskés nyakláncot és egy szegecses táskát. Ön sziernt Lolának, vagy Mádai Viviennek áll jobban a nagyon hasonló piros ruha?

Szabó Zsófi

Melyik pirosruhás nő a legszebb?

A Jóban-Rosszban színésznője merész darabot választott a Story gálára, mely azonban nem feltétlenül állt jól neki. A talpig flitteres ruha úgy zörgött, hogy már messziről tudni lehetett, Szabó közeleg, de a piros, fényes flitterek kicsit erősítették a színésznő alakját. A hangsúlyos ruhához Szabó piros kiegészítőket vett, szintén flitteres kistáskát, és egy vörös magassarkút. A sminkje is a ruhához illett, pont, mint a többieké: talán ugyanaz készítette a sminket mindenkinek. A flitteres estélyit Joó Beatrix készítette a Sentiments márkának. Önnek hogy tetszik? Jobban tette volna Szabó, ha Náraytól választ ruhát, vagy nagyon szexi volt a flitterekben?

Lazac, narancs, pink ráadás

A most következő celebnők ugyan szerepeltek a Velvet heti trendjében is, de az ő ruháik voltak a legmeghatározóbbak a 2013-as Story gálán, és ők is majdnem pirosban érkeztek, tehát ismét itt a remek alkalom, hogy rájuk szavazzanak! A Velvet olvasóinak nagyon tetszett Sarka villantós ruhája, kíváncsiak vagyunk, a Dívány-olvasók mit szólnak hozzá, és az Ördög Nóra testét takaró rózsakerthez!

Sarka Kata

A piroson kívül a lazacszín is nagy divat volt a Story gálán: Sarka Kata is ilyen estélyit választott, bár a színre valószínűleg kevés férfi emlékszik, a fazonra annál több. Hajdú Péter neje zavartan villantott egyszerre lábat és mellközt, ami ugye nem a legelegánsabb dolog, vagy egyiket, vagy másikat illik kitenni, ha már valamit ki akarunk. Sarkának egyébként hibátlan alakja van (efelől már senkinek sem lehet kétsége), tehát ha úgy vesszük, megengedheti magának, hogy sokat mutasson magából. Benes Anita, a Daalarna tervezője is erre gondolt valószínűleg, amikor elkészítette Sarkának ezt a ruhát, amiben garantáltan címlapra kerül. A ruha fazonja egyébként egész konzervatív lenne, ha nem lenne ennyire kivágva, a hosszú ujj és a földet söprő szoknyarész igazi báli viselethez illik, akárcsak a szintén Benes által tervezett cipő és a csillogó Swarowski fülbevaló.

Ördög Nóra

Ördög Nóra estélyije is pinkes-lazacos színben játszott. A műsorvezetőnő nem töltött sok időt a gálán, épp csak átvette díját és már ment is. A 4 méteres uszállyal egyébként valószínűleg nem lett volna nagy buli számára az embereket kerülgetni a pultok körül. A Náray Tamás által tervezett rózsakert takarta a műsorvezetőnő hasát és lábát is, csak Ördög karjából lehet arra következtetni, hogy valójában nincs elhízva. Érdekes ruha, valahogy túl romantikus és túl puffos, mégis aranyos. Önnek hogy tetszik? Jobb, mint Sarka villantása?

Kiszel Tünde

Kinek áll legjobban a pink és a narancs?

Kiszel Tünde nem maradhat ki sehonnan, nagy szerencse, hogy ő is narancsos árnyalatú estélyit vett a gálára. A dekoratív médiaszemélyiségtől már megszokhattuk, hogy mindig habcsóknak öltözni, most sem volt ez másként. Fűző, abroncsos szoknya, strasszok és báli kistáska tette emlékezetessé Kiszel szettjét. Igazából mást nem is tudunk hozzáfűzni a három széket foglaló tüllös szetthez, a kép magáért beszél. Ha önnek Kiszel a kedvence, szavazzon rá megint!

Oszd meg másokkal is!
Mustra