Zhanna Romashka másodszor is kékben jelent meg a divathéten

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Zhanna Romashka

Hószállingózás, havazás legfeljebb hétfőn lehet, egy gyenge meleg-, majd hidegfront következtében, aztán a hét első napjaiban csendes, többnyire felhős, párás időre van kilátás – írja az Időkép.hu. Kedden reggelre a Dunántúlon és északon felszakadozhat a felhőzet, itt hajnalban még lehet -10 fok is. Párás marad a levegő, délutánra jócskán megenyhül az idő, +2 fok lesz és esni kezd az eső, helyenként ónos eső.

Melyik a jobb szett?

Zhanna Romashka fotós kétszer is talpig kékben jelent meg a január eleji milánói férfi divathéten: egyszer tüllös sapkában, kényelmes bakancsban, aztán csinos fedora kalapban és magas sarkú, világoskék szandálban.

Nekünk ez a szettje jobban tetszik, mint az előző, melyet a linkre kattintva megnézhet: önnek melyik a kedvence? A szoknyás, vagy a nadrágos talpig kék összeállítás?

159411681
Elena Braghieri / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra