Candela magastalpú cipőben állja a szelet

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Candela Novembre

Csütörtökön a Dunától keletre rövid időre kisüthet a nap, majd délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, este eső, havas eső, kisebb havazás lehet délen, délnyugaton, maximum -1, +4 fok lesz – írja az Időkép.hu. Hajnalban köd lehet, melyet a megerősödő északkeleti szél szüntet majd meg a nap folyamán.

Délután délen már erős széllökések is lehetnek, mely egy újabb mediterrán ciklon közeledését jelzi. A ciklon várható csapadékmennyisége még bizonytalan, de az Időkép jelenlegi számításai alapján Baranya megyében, Tolna megye délnyugati, Somogy megye déli, valamint Zala megye délkeleti részén csütörtök estétől péntek reggelig akár 5 centit meghaladó hóréteg is kialakulhat.

A modellként dolgozó Candela Novembre nem nagyon öltözött ki a milánói férfi divathétre, fekete szettjét csak egy színes táskával dobta fel. A különleges cipő is dobott egy kicsit a szetten, melyet ön is simán lemásolhat: öltözzön csupa feketébe, és csak egy színes darabot válasszon az összeállításba, máris stílusos lesz!

159496826
Elena Braghieri / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra