Simone edzőcipőben is elegáns

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Simone Marchetti

Szerdán még keleten-északkeleten havazhat, másutt elszórtan szállingózhat a hó, főként délnyugaton elvékonyodik a felhőzet – írja az Időkép.hu. Napközben -2, -4 fok várható, a déli tájak kivételével mindenhol fagyni fog és a változatosság kedvéért továbbra is erősen felhős és borult lesz az ég.

Az újságíróként dolgozó Simone Marchetti a milánói férfi divathéten vett részt alábbi szerelésében, mely egyszerre számít sportosnak és elegánsnak. A kockás öltöny elég merész ötlet, de a sötétkék kabát tompítja kicsit az összhatást. A Nike cipő meg sehogy nem illik a szetthez, talán pont ezért mégis elmegy vele valahogy. Önnek hogy tetszik?

Öltöny: Au Jour Le Jour

Kabát: Valentino

Cipő: Nike

159521802
Elena Braghieri / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek