A keddi lehűlésben kell egy olyan meleg kabát, mint Margóé

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött kollégánkat mutatjuk meg önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Margó

Hétfőn némi enyhülés volt, az ország déli-délkeleti részén gyakorlatilag tavaszi idő volt. Keddtől sajnos elkezd visszahűlni az idő, a Dunántúlon helyenként már napközben is fagyni fog – írja az Időkép.hu. Kezdetben eső, majd estétől havas eső, hó is eshet, borult idő várható. Nappal maximum -1, +7 fok várható.

A keddi lehűlés alkalmából egyik kollégánk ruháit mutatjuk meg önöknek. Margó szövetkabátja nagyon vastag és nagyon bélelt, egy baj lehet vele: ha átázik a havas esőben. A csizma is igazán hideg időre való, a sál pedig nagyon jól megy a táska bordó színéhez. A galériában megnézheti azt is, mi van a kabát alatt: egy csinos kobaltkék blézer és egy tyúklábmintás ing, melyeket aranyszínű kiegészítőkkel dobott fel Margó.

Kabát: Takko

Nadrág: Pull and Bear

Zakó, sál, fülbevaló: H&M

Ing: F&F

Táska, óra: Parfois

Karkötő: saját készítés

Csizma: a Jajcicából van, Bally márkájú

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek