A bőrszoknya hóban is jól jön

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Szőke nő bőrszoknyában

A hétfői havazás után kedden folytatódik a csapadékos idő, viszont egyre nagyobb területen lesz jellemző az eső – írja az Időkép.hu. Csak az északi és nyugati határhoz közeli területeken eshet hó, havas eső, borult lesz az ég. Enyhül az idő, azaz éjszaka minimum -3 és +3 fok nappal maximum 2-7, reggel átlag 1 fok várható.

Mai alanyunkat, a trendkövető szőke nőt a Getty fotósa a 2012-es New York-i divathéten a Donna Karan bemutató előtt fényképezte le. A latyakos, havas időben a körömcipőt semmiképp se ajánljuk, de a bőrszoknya vastag harisnyával és a kétszínű szövetkabát neonszín felsővel teljesen hordható. Önnek hogy tetszik?

Donna Karan show, feb 13

138931293
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek