Melanie ocelotos kabátját irigyeljük

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Melanie Gleinser

Pénteken borongós, szürke, csapadékos idő várható, északkeleten hó, máshol inkább eső, havas eső, ónos eső eshet – írja az Időkép.hu. Estére a déli területeken is havazás lesz jellemző. Éjszaka mínuszok lesznek, de napközben mindenhol fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet, 0-6 fok várható, és erős északnyugati szél.

Ennyire rossz időre nem megfelelő Melanie Gleinser szettje: a szerkesztőként dolgozó nő a 2012-es februári New York-i divathétre látogatott el sárgás szettjében a Catherine Malandrino showra. Nekünk a a visszafogottan állatmintás kabát és a sokféle sárga harmóniája – a szemüveg lencséje, a nadrág és a cipő együttese – nyerte el tetszésünk, a szettet így, ahogy van, elfogadnánk. Még valószínűleg a havazásban is így mászkálnánk, annyira jól néz ki ez az sszeállítás. És önnek hogy tetszik?

Nadrág: Alexander Wang

Felső: Zara

Cipő: Jenni Kayne

Kabát: Vintage

Táska: M. Quo

138873313
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek