Jól jön egy ötletes kabát a keddi borúban

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos londoni modellt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk kedden!

Katerina Smutok

Kedden hajnalban ismét sokfelé képződik köd, pára, melynek egy része napközben is tartósan megmaradhat – írja az Időkép.hu. Délen erősen felhős lesz az ég, de csapadék nem várható, sőt, keleten, északkeleten várható némi napsütés is. Hajnalban gyengén fagyhat, délután 5-12 fok várható, de a tartósan köds területeken csak 8 fokig melegszik a levegő.

Az erősen sminkelt Katerinát a 2012 februárjában tartott londoni divathéten kapta le a Getty fotósa: a modellány nem jókedvében festette ki ennyire erősen magát, de így legalább megbizonyosodhatunk arról, hogy az erős rúzs tényleg csak a kifutón és a divatfotókon mutat jól, még a modellek is röhejesek ilyen szájjal az utcán.

A modell szürke kabátja azonban nagyon szép, mind szabása, mind árnyalatainak keveredése nagyon eltalált. A táska színében a kabáthoz, mintájában a harisnyához illik. Az egyszerű, mégis izgalmas szettet érdemes lemásolni, de nehéz: nem szabad se túl szürkének maradni, se túlzásokba esni; ha például jobban kilátszana Katerina barna, mintás sálja, az már agyonvágná az összhangot.

szürke2
szürke
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek