Nyugodt, hűvös szombat jön, vegyen military kabátot!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk szombaton!

Fanni

Szombatra nyugodt idő ígérkezik, a délkeleti szelet azonban élénk, a Dunántúlon erős lökések kísérhetik – írja az Időkép.hu. Hajnalban több helyen lehet gyenge fagy, és a reggeli köd feloszlása után napos idő várható. A legmagasabb hőmérséklet a napos helyeken 9-14, a ködös tájakon 4-8 fok között alakul.

A hűvösebb estére jó választás Fanni vastag military kabátja, melyet Rihanna is megirigyelne. A barbadosi énekesnőnek amúgy Fanni harisnya-zokni kombinációja is biztos tetszene, nekünk a hosszú lánc, és a táska-cipő páros a kedvencünk. Nézze meg jobban Fanni szettjét a galériában, szerencsére, ha valami megtetszik, könnyen be tudja szerezni az alábbi üzletekből!

Kabát: Zara

Kardigán: turi

Zokni: Calzedonia

Cipő: Pull and Bear

Táska: Mango

Nyaklánc: Zara

Sapka: H&M

Oszd meg másokkal is!
Mustra