Hidegfront esővel, blogger bőrszoknyában: ez várható pénteken

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a londoni divathét egyik csinos látogatóját mutatunk meg önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk pénteken!

Soraya Bakhtiar

Pénteken hidegfront érkezik erős széllel, több helyen várható eső, zápor – írja az Időkép.hu. Délelőtt még lehet napsütés, reggel 7, napközben körülbelül 9-11 fok várható. A met.hu előrejelzése szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet északnyugaton 10, délkeleten 18 fok közelében alakul.

A napsütéses délelőtthöz pont illik a bőr miniszoknya és a csinos napszemüveg, az esős délután átvészelésében pedig egy hasonló kabát és csizma segíthet, mint amit Soraya Bakhtiar divatblogger visel: csak tudnánk, hogy ezeknek a bloggerek honnan kapják meg mindig a legújabb, legmenőbb slágerterméket! Ilyen Givenchy csizmát ugyanis eddig csak az elkényeztetett Kim Kardashianon láttunk, de alig várjuk, hogy a fast fashion boltokban megjelenjen a megfizethető verzió.

A 2000 euró körüli csizmától eltekintve könnyen példát vehetünk a csinos Bakhtiarról: hasonló szoknyát láttunk a Stradivariusnál, a szürke pulcsi sem beszerezhetetlen, a jól szabott dzsekihez hasonlók vannak a Zarában. Bordó táskát is tudunk jó áron venni, ahogy a fekete csizma se hiánycikk így tél elején. Hasonló nyakláncért és napszemüvegért mi a Zarába mennénk (előbbiért a blogger is oda ment), de egyedibb és fantáziadúsabb darabokért érdemes a Retrockban és a Szputnyikban szétnézni.

Csizma: Givenchy

Nyaklánc: Zara

Szoknya: Zara

Kabát: Topshop

Táska: Proenza Schouler

Felső: Isabel Marant

Napszemüveg: Illesteva

péntekre
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek