Fesztiváltrend: így öltözzön fel a VOLT-ra!

Bár volt egy kisebb bizonytalanság az idei VOLT fesztivál körül, mindenki megnyugodhat, nem marad el, igaz, jövőre új helyszínt kell választani a szervezőknek. Ugyan a korábbi évekből származó hangulatképeken nem látszik, de eső nélkül nincsen VOLT, és ez persze befolyásolja, hogy mit is érdemes bepakolni, ha végig ott akarunk maradni.

Ha egy-két napra megyünk, akkor is érdemes széldzsekit és gumicsizmát vinni, mert arról egyelőre megoszlanak a vélemények, hogy mikor is kell számítani az elmaradhatatlan zivatarokra, arról nem is beszélve, hogy éjjel 20 fok alá esik a hőmérséklet. Akinek csak egy jó széldzseki hiányzik a ruhatárából, az sokkal olcsóbban megúszhatja, mint az, aki egy vadiúj, lehetőleg minél menőbb gumicsizmában kíván majd közlekedni. Egy olyan darab, ami a rockerek és metálosok szívét is megdobogtatja 22 ezer forintba kerül.

Ugyan a szakadt rövidnadrág kötelező fesztiváldarab, az időjárás miatt érdemes inkább hosszú szárú farmernadrágot is vinni. Ha könnyen beáldozható, ám divatos nadrágot keresünk, akkor irány a H&M, hiszen itt már 3000 forintért is találhatunk farmert. Ha már a praktikus viseleteknél tartunk, pólóból is érdemes felpakolni. Ha igazán sehova sem húz a szívünk, akkor nem kell zenekaros holmikra költeni, egy baglyos vagy egy koponyás póló is megteszi. Előbbi már 2000 forintért is kapható a Mangóban a nagy leárazásoknak köszönhetően.

Végül következzen egy fontos kiegészítő, a válltáska, ami lényegesen biztonságosabb, mint a hasitasi. Bár az igazi túlélőkészlethez nagy táska illik, de egy ilyen darabbal viszonylag nehéz egész nap cirkálni és táncolni, így be kell érnünk a kisebb változatokkal. Idén (is) menő a rojt, szinte minden fast fashion boltban lehet kapni ennek a követelménynek megfelelő táskát és még a fazonok között is válogathatunk, nézzék csak meg a galériánkat! Nem kell félni, a Stradivariusban már 3000 forintért is vehetünk egy szemrevaló darabot.

Időpont: 2012. június 27 - július 30.

Helyszín: Sopron, Lővér Kemping

Fellépők: Faith No More, Skrillex, Snow Patrol, Iggy & The Stooges, Röyksopp, Chase & Status, Simple Plan, Ákos, Quimby, Tankcsapda és még sokan mások

Napijegy: 10990 Ft, bérlet: 28000 Ft

Honlap: http://www.sziget.hu/volt

Várható időjárás: Az Időkép előrejelzése szerint napközben 26 és 33 fok között mozog majd a hőmérséklet, éjszaka pedig 13 és 17 fok között. Az első napon közepesen, a harmadik napon gyengén felhős lesz az égbolt, a második napon, azaz csütörtökön záporra lehet számítani, szombatra pedig kisüt a nap. A Köpönyeg szerint viszont a fesztivál első napján csak gyengén lesz felhős az égbolt, csütörtökön valóban záporra kell számítani, de ők már péntekre is derült időt jósolnak. Igaz, vasárnap, a hazaindulás napján zivatar, záporeső keserítheti meg a fesztiválozók életét. A Köpönyegnél kicsit pesszimistábbak a hőmérséklettel kapcsolatban is, igaz, csak pár foknyi eltérés van.

Oszd meg másokkal is!
Mustra