Mihalik Enikő felöltözött, néni lett

Sharif Hamza fotós lendületbe jött, és a közelmúltban két sorozatot is készített Mihalik Enikőről. Az egyik a Vogue-ba került, ezeken a modell a '80-as évekből importált ruhákat visel, és kiegészítőket reklámoz, a stylist itt Geraldine Saglio volt. Az illúzió tökéletes, a fotók talán a Paule Ka kampányra emlékeztetnek kicsit.. Mihalik egyébként most épp a 23. helyen áll a világ 50 legkeresettebb modelljének listáján.

Kattintson, van még ott!
Kattintson, van még ott!Fotó: Sharif Hamza

A másik sorozat a VMAN magazin Decades című különkiadásának készült, itt Tom Van Dorpe volt a stylist. A képek érdekessége, hogy Mihalik most nem egyedül, vagy állatkísérettel, hanem egy férfi modellekből álló kisebb csapattal látható az '50-es éveket idéző képeken. Biodíszletként Simon Nessman, Nicolas Ripoll, Jakob Wiechmann, Justin Bravo, Matthew Terry és Matthew Coatsworth szerepelnek.

Kattintson nagyobb és több képért!
Kattintson nagyobb és több képért!Fotó: Sharif Hamza

(Ennek a különkiadásnak egy másik érdekes fotósorozatot is

Melyik?

  • Pucér 259
  • Nénis 147
  • Lófarkas 140

készítettek, amelyben férfimodellek saját gyerekkori képeiket játsszák el újra, ezt is érdemes megnézni.)

Szóval melyik időutazó Mihalik jobb? Aki csak a '80-as évekig, vagy aki egészen az '50-es évekig ment? Vagy tökmindegy, mert Mihalik meztelenül az igazi? Szavazzon!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.