Magyar fotósnak, hazai címlapra pózolt Tilda Swinton

A múlt hét péntekének éjjelén legalább százszor láttuk a fenti videót a Room magazin partiján a Merlinben. Nézhettük volna azt is, ahogy Yonderboi Marozsán Erikával cseveg a bárpultnál, de mi inkább a táncparkettet választottuk, ahol a Parallel Universe című editorial fotózásának werkfilmje ismétlődött a kivetítőn. A bulira azért került sor, mert a félévente megjelenő magyar magazinnak (mi 2008-ban írtunk róluk először) itt az új száma, immár a tizennegyedik.

A megjelenés legnagyobb szenzációja természetesen a címlapsztár. A borítón a divatikonnak számító Oscar-díjas színésznő, Tilda Swinton látható, aki egy hazai fotósnak, Hapák Péternek állt modellt a magyar magazin kedvéért. Swinton pontosan azt a világot hozza a Room fotóján is, amiért megszerettük: nagyon férfias, nagyon hűvös, nagyon titokzatos, nagyon különleges és kicsit félelmetes egyszerre. Galériánkban a magazin legújabb számának két további fotósorozatából is mutatunk ízelítőt, kattintson a képre!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.