A L’Oreal kivilágosíthatta Freida Pintót

Elsőként Beyoncé esett a L’Oreal utómunkálatainak áldozatává, most Freida Pinto lett fehérebb a reklámfotón, mint a valóságban – vagy talán mégsem? Az indai színésznő 2009 óta a márka arca, számtalan reklámban feltűnt, és már a kezdettől fogva téma volt, vajon fehérítik-e a fotókon. Most, hogy megjelent a L’Oreal Colors kampányképe, ismét előkerült a kérdés, ismét nem tudni biztosan, a L’Oreal alakított-e Pinto színén - írja a Huffington Post.

Ön szerint kifehérítették Pintót?

A színes szemhéjpúderek ugyanis nagyon jól mutatnak a színésznő barna szemével, és tejeskávé bőrével, csak azt nem tudni, a valóságban is ennyire sápadt-e a színésznő arca. Mi hajlunk arra, hogy igen, de persze semmi nem biztos. És ön szerint?

A színes bőrű hírességek kivilágosításából egyébként már szinte sportot űznek a lapok és cégek, az Elle egyszer például egy másik indiai színésznőből, Aishwarya Raiból vett le egy árnyalatnyit, de Gabourney Sidibét sem kímélték, a Good Housekeeping (Jó háztartás) című magazin pedig Michelle Obamának esett neki Photoshoppal.

Oszd meg másokkal is!
Mustra