Modellek smárolnak Lagerfeld filmjében

„Egyesek meg lesznek döbbenve” – mondta Karl Lagerfeld kisfilmjével kapcsolatban, még a hétfői bemutató előtt. A Tündérmese címet viselő alkotás főszereplője a menő modell - Freja Beha Erichsen -, aki félmeztelenül látható a filmben.

De ez még semmi, mert a vékonyságáról híres modell csókot is vált Anna Mouglalis francia színésznővel. De nem ő az egyetlen aki csokólózik a rövidfilmben: a tervező kedvence, Babtiste Giabiconi modell, a valószínűtlenül fiatalnak tűnő Kristen McMenamyval smárol. Lagerfeld szerint a történet arról szól, mi történik, ha rosszul használják az emberek a pénzt. „Erőszakkal kezdődik, és mély érzésekkel zárul” – tette még hozzá Lagerfeld.

Karl Lagerfeld, Lara Stone, Baptiste Giabiconi és Freja Beha Erichsen
Karl Lagerfeld, Lara Stone, Baptiste Giabiconi és Freja Beha Erichsen
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.