Liv Tyler angyali szépségként népszerűsít egy szempillaspirált

Steven Tyler lányáról Willy Vanderperre készített fotót a Givenchy Démesure Audacious Lashes szempillaspiráljához. A színésznő már több éve szerepel a neves divatmárka hirdetéseiben, népszerűsített már parfümöt, alapozót, rúzst és szájfényt is.


A legújabb reklámfotón a hangsúly egyértelműen a kellően hosszú és ívelt pillákon van, a 33 éves híresség minimális sminket visel, a frizuráját sem bonyolították túl, és a ruha sem vonja el a figyelmet a lényegről.
Mivel egy dekorkozmetikum hirdetéséről van szó, nem lehet a készítőinek szemére vetni, hogy viaszbabaszerű, mások szerint angyali szépséget varázsoltak a színésznőből, akiről persze már láthattunk olyan fotót, amin a lehető legtermészetesebb külsővel szerepelt.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.