Britney Spears araként idézi meg a mangák és animék világát

Klikk a többi képért!
Klikk a többi képért!

Az énekesnő lett a címlaplánya egy japán divatmagazin, a Pop szeptemberi számának. A fotókat Todd Cole készítette, de a látványért Takashi Murakami képzőművész a felelős. A kétgyermekes, 28 éves énekesnő természetesen nagyon örül, hogy együtt dolgozhatott a férfival. „Imádtam vele dolgozni. Különösen az tetszett, ahogy a divatot ötvözte a mangák világával” – nyilatkozta Spears, akit a fotózás előtt természetesen alaposan felkészítettek, hogy pontosan tudja, mit is akar Murakami viszontlátni a fotókon. A végeredményt természetesen szintén nagyon lenyűgözőnek találja Britney Spears, aki Twitteren is megosztotta a gondolatait a fotósorozatról. „Most láttam először a képeket. Gyönyörűek. Köszönöm” – írja a trónjától nemrég megfosztott Twitter-királynő.

Ön szerint melyik celebnek áll jobban ez a stílus?

Nem Britney Spears az egyetlen külföldi híresség, akit Murakami egyik munkája miatt átalakítottak japánmódra. Kirsten Dunst a főszereplője annak a videóklipnek, amit a képzőművész alkotott a legutóbbi Terminátor-film rendezőjével, Joseph McGinty Nichollal .

A kék parókát és színpompás öltözéket viselő színésznő a klipben Tokió utcáit rója, miközben a Vapors zenekar Turning Japanese című számát énekli. A négyperces kisfilmet tavaly mutatták be a londoni Tate Modern múzeumban a Pop Life kiállítás keretében.

Oszd meg másokkal is!
Mustra