Lady Gaga hasonmásversenyt tartottak Chicagóban

A világ legnagyobb Lady Gaga hasonmásversenyét tartották augusztus 5-én Chicagoban.

A versenyre nevezők bemutatták az énekesnő leghíresebb korszakait: egyikük a Telephone-ban látott szőke parókában, szűk, szakadt farmerben jelent meg, volt aki vörös parókát választott fekete miniruhájához és olyan lány is akadt, aki bevállalta az úszódresszt neccharisnyával. Az ezüstszínű, futurisztikus ruhában és sisakban érkező 22 éves Anne Marie Boyer lett a leghitelesebb hasonmás: ő a két másik dobogóssal együtt jegyet nyert kedvencük következő koncertjére.

Bár állítólag ez volt az eddigi legkomolyabb Lady Gaga hasonmásverseny, a képek szerint nem lehetett túl komoly az esemény: az extrém outfitekebe bújt csajokat egy pizzéria előtt sorakoztatták fel, ahol Miss Illinois és Miss Chicago véleményezte a jelmezeket – írja a The Sun.

A helyszínválasztás egyébként nem volt véletlen, ahogy az sem, hogy minden résztvevő pizzát kapott ajándékba: a tengerentúlon már többször megesett, hogy az énekesnő ingyen pizzával látta el a koncertjére vagy aláírására várakozókat. A Fame Monster Los Angeles-i dedikálása alatt például 950 dollárt (200.000 forintot) költött pizzára a popikon. A jelmezes versenyzők nagyon várták, hogy kedvencük megcsodálja ruháikat, Lady Gaga azonban nem tette tiszteletét a világ – eddigi – legnagyobb róla szóló hasonmásversenyén.

Oszd meg másokkal is!
Mustra