Melyik Vogue címlapon néz ki jobban Victoria Beckham?

Bár Victoria Beckham már számtalan magazinban szerepelt, biztos külön öröm számára, hogy nemrég ötödszörre is felkerült a Vogue címlapjára egy kizárólag róla készült fotó. Igaz, ezúttal sem az amerikai kiadványtól keresték meg a remek lehetőséggel, hanem a neves divatmagazin török változatának szerkesztői tartottak igényt rá. Az elmúlt két év során ugyan a brit, az indiai, az orosz és a német kiadás címlapjára is sikerült felkerülnie szólóban, a magazin amerikai változatának legelső oldalán eddig soha nem pózolhatott egymagában. (Igaz, 1998-ban a Spice Girls tagjaként feszített a Vogue US címlapján).

Nem lehet tudni, hogy eddig miért nem sikerült felkerülnie az amerikai címlapra. A kapcsolatai meglennének hozzá, hiszen évek óta jóban van Anna Wintourral, az ottani Vogue főszerkesztőjével. „A divatszakma elismer, Anna Wintour is válaszol a hívásaimra” – nyilatkozta még tavaly Beckhamné, akinek őszi/téli kollekciójáról valóban elismerően nyilatkozott a szakma, és egyik kreációja a hírességek körében is nagy sikert aratott. A Daily Mail szerint David Beckham becses felesége és gyermekeinek anyja egyébként már javában készül a szeptemberi New York-i Divathétre, ahol a tavaszra szánt darabjait vonultathatják fel a tervezők.

Melyik Vogue címlapján néz ki jobban Victoria Beckham?

  • A németen 997
  • A briten 884
  • Az indiain 456
  • A törökön 437
  • Az oroszon 247

Visszatérve a török Vogue augusztusi számára, a magazinban látható fotókat Ellen Von Unwerth készítette a kis fekete ruhát, majd pusztán fehérneműt viselő hírességről. Amellett, hogy az Armani volt reklámarca (- és teste) magára öltötte számos török tervező – például Yildirim Mayruk – kreációit, saját holmijainak népszerűsítéséről sem feledkezett meg: az egyik fotón az őszi/téli kollekciójának egyik ballonkabátját viseli. A képek mellé persze szöveg is dukál, és így megtudhattuk, hogy Beckhamnének nagyon tetszik a török tervezők avantgárd stílusa.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.