Orgazmus a retrokütyük szerelmeseinek: USB írógép

Az USB mellmelegítő és egyéb ékszerek után most egy olyan számítógépes különlegességet mutatunk be önöknek, amelynek leginkább a retrómániások fognak örülni. Az USB Typewriters nevű cég azzal a roppant egyszerű ötlettel állt elő, hogy a hagyományos kopogós írógépeket, amelyeken izomból kellett leütni a billentyűket, átalakítják számítógépes klaviatúrává.

Akinek megvan még otthon a jó öreg Erikája, és nem szeretné, hogy használaton kívül porosodjon tovább, az nyilván kapva kap majd ezen a lehetőségen. Ők átalakítják az elegáns masinát, aztán visszaküldik, és innentől kezdve elég egy USB-kábelt bedugni ahhoz, hogy az írógépet újra használni lehessen. De természetesen akinek nincs régi kopogósa, az itt vehet magának egy már digitalizált darabot. A fenti videó egyébként a retróhangulat és legmodernebb technika két pólusának találkozását mutatja be, amennyiben az USB írógépet egy iPadhoz (aki úgy ejti, annak iPadhez) csatlakoztatták. Ha ezt a poszot egy ilyenen írtam volna meg, már biztos izomlázam lenne.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.