Transzszexuális asszisztensével reklámoz a Givenchy tervezője

Ezek a képek az ősz-téli Givenchy-kampány fotói. Nyomtatásban júliusban fognak napvilágot látni, de az interneten máris futótűzként terjednek. Amint az annyiszor lenni szokott, az izgalmat nem a ruhák okozzák, még csak nem is a képek "sokszínűek vagyunk, mégis egy családba tartozunk" kicsengése, hanem maguk a modellek. Illetve ezúttal konkrétan egy modell, aki mellett a vörös ajkakat egymáshoz dörgölő csajok szinte említésre sem méltóak.

Ennek a kampánynak a sztárja a hosszú hajú Lea T., akiről a legfontosabb tudnivalókat Riccardo Tisci, a Givenchy vezetőtervezője nem mulasztotta el a képek nyilvánosságra kerülésével egyidőben lenyilatkozni. A modellként most bemutatkozó, brazil származású hölgy születésekor még Leo T. volt, és a divatvilágba mint Tisci személyes asszisztense sikerült bekerülnie. Bár fiúnak született, nőies alakja miatt elkezdték a ruhákat tervezés közben rajta igazítani.

Innentől már csak egy lépés volt, hogy ehhez a kampányhoz a legutóbbi Madonna-sorozatot fotózó Mert Alas és Marcus Piggot fényképezőgépe elé küldjék a többi modellel együtt. Lea T-nek azonban, úgy tűnik, nem szállt a fejébe a dicsőség, ugyanis nem számít arra, hogy manökenként igazi karriert tudna kiépíteni magának. Ehelyett inkább továbbra is folytatja állatorvosi tanulmányait az egyik milánói egyetemen.

Oszd meg másokkal is!
Mustra