Tényleg Kovács Áron a legsármosabb?

A Glamour magazin gáláján sok minden mellett azt is megtudtuk, Talmácsi Gábor után idén Kovács Áron zsebelhette be a legsármosabb férfinek járó díjat. Természetesen a rendezvényen nem ő volt az egyetlen férfi résztvevő, így megmutatjuk, miben mulatnak a magyar férfiak. Vásáry André bársony öltönyben érkezett, Puskás Péter inkább volt laza, sem mint elegáns, míg Lakatos Márk stylist kalappal és csizmával fokozta megjelenését.

Viszont most már nem szaporítjuk a szót, nézzék meg galériánkat, és döntsék el, melyik hazai híresség nézett ki a legjobban. Vajon tényleg megérdemelte Kovács Áron a díját? Írják meg véleményüket kommentjeikben.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.