Hogyan szálljunk ki a kocsiból nők módjára?

Egyik nap a kocsiban vártam valakire, és unalmamban a parkoló autókat és embereket figyeltem. A csajok sokkal jobban parkolnak, mint ahogy kiszállnak a kocsikból. Nem vagyok egy Coco Chanel, sőt, inkább egy sietős és türelmetlen parasztgyerek, de még ennyi tramplit egy rakáson!

Ma átvesszük, hogy is kéne ezt csinálni.

kocski 001

Ritkán járok nadrágban és lapossarkúban, és otthon is elég magasak az elvárások, így elég korán kénytelen voltam rájönni a gépjármű megfelelő elhagyására. A lényeg az összeragasztott térdekben van. Ezt semmiképpen se alkalmazzák egész nap, az élet minden területén, de kocsiból kiszállás előtt mantrázzák el párszor. A mantrázás után két lehetőség van: két, vagy egy vádlival kilépni.

SUV-okból, terepjárókból és lapos sportkocsikból csak kettővel lehet. Nincs az a nyakigláb, ami zárt térdekkel át tud hidalni egy magas kasztnit, egy sportkocsiból kifelé, pláne magassarkúban pedig könnyen megeshet, hogy a térd a fenék fölé kerül, ami zárt vádlikkal jobban megoldható. Lábak zárnak, végig a vádlik is és egyszerre kirakjuk.

kocski 002b

A többi autóból ki lehet lépni egy lábbal is, de zárt térddel, nekem ez jobban a lábamra esik, és mivel nem SUV-val, vagy sportkocsival járok, nyugodtan alkalmazhatom is.

kocski 002a

Aztán a másik mellé zár a bent marad láb is és kész, kint vannak villantás, és tápászkodás nélkül.

kocski 003

Az egyik láb hanyag kidobása baromi fotogén, rengeteg divatanyagban találkozhatunk vele, de ne kezdjék így a konkrét manővert, mert ebből jó eséllyel lesz kikászálódás. De szerintem nagyon illik így fotózkodni, vagy várakozni valakire, csak az aztán szálljon be és nyomás.

kocski 004

A legfontosabb mégis valami más, és szintén jellemzően női ügy. Eddig kétszer rohantam kivágódó ajtóba és egy kikászálódni készülő csajba bringával. Mielőtt kirakják a virgácsaikat, ugyan nézzenek már hátra, néha nem csak egy bringás jön a kerépkárúton, hanem egy kamion a külső sávban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra