Szerelje meg az elromlott IKEA-fogantyúkat

Ingyenes javítóeszközöket kaphat, aki a problémás KVIBY fiókos szekrényből vásárolt, szól az IKEA felhívása. Ha a komódon szereplő bélyegző dátuma (ami a szekrény alján levő címkén található) 0817 vagy annál korábbi, akkor az áruház vevőszolgálatánál meg lehet igényelni az ingyenes barkácseszközöket. Így aztán újra nekiállhatunk, hogy megjavítsuk az állítólag balesetveszélyes fogantyúkat. Az (1) 460 3160 telefonszámon is megigényelhető javítókészlet hat fogantyút és hozzá való csavarokat tartalmaz.

A színes anyagokat és a DIY-hozzáállást népszerűsítő áruház közleménye szerint az ominózus üvegfogantyúk az összeszerelés vagy a használat során letörtek, ezáltal sérülést okoztak. A törések azoknak a csavaroknak a túlszorítása miatt következtek be, amelyek a fogantyúkat a fiókelőlaphoz rögzítik. Vigyázzunk a nagy heveskedéssel a magányosok paradicsomában. Érdemesebb inkább asztalossal bútort készíttetni, mint lapokból barkácsolgatni?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.