Kész a H&M finn vitamininjekciója

Még novemberben írtuk, hogy a H&M összeszűrte a levet a patinás finn divatházzal, a Marimekkóval. "Olyan friss lesz, mint egy vitamininjekció" - tódítottak akkor, most kész a kollekció, tehát leellenőrizhetjük, hogy valóban felpezsdülünk-e tőle. További képek a hajtás után.

Mi tagadás, sok meglepetéssel nem szolgált a két cég egymásra találása - pontosan olyanok lettek a ruhák, amilyenre egy ilyen kollaborációtól számítani lehetett. Fiatalosak, némileg kajlák és szinte megdöntik a retróság világrekordját. Az ötven darabos kollekció, amely a fürdőruhától a kalapig gyakorlatilag mindent tartalmaz, ennek ellenére (vagy éppen ezért?) máris rendkívül népszerű. A H&M hatalmas érdeklődésre számít április 10-től, amikortól a ruhák kaphatók lesznek majd az üzletekben.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.