Utcai divat Magyarországon: bordót pirossal

Egyes normatív öltözködéstudományos nézetek szerint pirosat rózsaszínnel viselni kifejezetten ellenjavallott, sőt az e téren igazán konzervatívok kiterjesztettnek vélik a nézetet a bordóra is. Pedig színtanilag testvér a piros és a bordó, s mint ilyenek, nem lehetnek idegenek egymástól. Ráadásul a pirosnak egy inkább ciklámen, mint narancs felé elhajló árnyalatát választotta fotónk alanya, mely értelemszerűen közelebb helyezkedik el a bordóhoz.


BpStyle szakvélemény: Nekünk bejött, ahogy stílusban tartotta öltözékét Nóra, aki nem mellesleg modell és stylist. A bordó, prémgalléros kabát a gyakorlatilag azonos árnyalatú sapkával, és hozzá a piros bőrkesztyű a színiker steppelt bőrtáskával okos megoldás egy szürke téli délutánon. Szerintünk a divat úgyis a normák megszegéséről és újak teremtéséről szól. További utcai divatfotók a BpStyle blogon.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.