Csomagolópapír 2007: virágos minta, tüll dísszel

Ahogy az a nagy karácsonyi kérdőívünkből kiderült, mindenki azt szereti, ha be van csomagolva az ajándékja. Vagyis ez akár környezetellenes, akár nem, az emberek fejében az ajándék csomagolópapírral ajándék igazán: 10387 kérdőívkitöltőnk közül csak 207 volt, aki direkt nem szereti, ha színes papírba burkolják meglepetését. Az idei csomagolótrendben a virágos vonal erős, viszont kevés helyen láttunk jó minőségű, ám egyszínű papírokat. A díszítés megdöbbenésünkre az extrém tollakkal, tüllel, csillagokkal és szőrös dolgokkal csinosított irányzat felé halad. Önnek mi a csomagolópapír-lelőhelye?

Pirex papír üzletekben: finom, fantáziadús minták, minőségi papíron, de drágán: 549 - 849 forintért. Ugyanitt szuperszőrös szuperszalagok 449 forintért.
A Mom Park aljában: 200 - 400 forint (az olcsóbb változat vékonyabb papír, de legalább egyszínű is kapható.)

A Bolt dizájnboltban: 300 forint. Magyar tervezők munkái: az első képen magyartermékes csomagolópapír (túró rudi, maciméz, unikum), a másodikon fali hengerrel hengerelt csomagolópapír látható. .
Forma: egyedi tervezésű, szuperszínes papírok: 400 forint
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.