Most szabaduljon megunt ruháitól!

Karácsony előtt mindenkinek a szívébe fészkeli magát a szeretet és hirtelen olyan felebarátai is eszébe jutnak, akik az év többi részébe soha: pénzt ad a Krisnásoknak, elgondolkozik rajta, hogy örökbe fogadjon egy kutyát vagy egy hajléktalannak ajándékozza frissen vásárolt szendvicsét.
A szeretethullám természetesen szerkesztőségünket is elérte, ezért testvérblogunk a Poronty gyűjtőakcióba kezdett:  
 
„Az adományozás keretén belül használható játékokat, színes ceruzákat és könyveket várunk, melyeket az Index szerkesztőségébe akár személyesen, akár postán lehet eljuttatni. A kiválasztott gyermekotthonba hamarosan ellátogatunk és riportot készítünk a gyerekekkel, hogy jobban megismerhessük azokat, akiknek segíteni szeretnénk” – olvasható náluk címmel meg mindennel, és ehhez kapcsolódóan egy másik nagyszerű rendezvényről is szót ejtünk.  
 
Pár napja újra dolgozik a Mikulásgyár. Érdemes tehát előbb szigorúan átvizsgálni a gardróbot, aztán a lakás többi részét és könyörtelenül kiszórni, ami régi, ócska. Aki nem budapesti, az nézze meg a helyi plazát, ahol jó eséllyel szintén van gyűjtés.
Mikulásgyár: december 16-ig
Hétköznap: 16-21 óráig
Hétvégén: 10-22 óráig
Budapesten a Felvonulási téren és országszerte 16 plazában
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.