Ajándékozzon cirádás luxustollat!

Pazar kincseket találhat a szemfüles ajándékvadász, ha betér a Haris közbe. Az itt álló luxustollak otthonában a múlt héten bemutattak egy különleges kollekciót, a Tibaldi Fulgor Nocturnus töltőtoll limitált szériáját. Így már hazánkban is ki tud tűnni boldog-boldogtalan egy pompás íróeszközzel. Ehhez természetesen szükség van egy elapadhatatlan pénzforrásra és némi jó ízlésre is.

 

Nézzen luxustollakat

A kizárólag nemes anyagokból készült, limitált szériájú töltőtollak egy olaszországi manufaktúrában készülnek. „Az íróeszközök értéke folyamatosan változhat, hiszen egy adott toll gazdája akár többért is értékesítheti tulajdonát, mint amennyiért megvette” – tudtuk a meg a bolt vezetőjétől, Rácz Máriától. A Giuseppe Aquila tulajdonában álló cég olyan luxustollakat készít, amiknek az értéke eléri a 30 millió forintot is. A gyémánttal, rubintokkal kirakott töltőtollak mindegyik egyedi tervezésű és magas minőségű, ami ilyen árak mellett el is várható. Az is kiderült, hogy a legnagyobb piaca ezeknek a luxuscikkeknek azokban az országokban van, ahol az öltözködéssel nem igazán lehet kitűnni, vagyis az arab világban.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.