Suhanjon vörös szíveken!

Tudjuk, hogy autó-motor kategóriában nem mi vagyunk az illetékesek, de emellett a robogó mellett nem tudtunk anélkül elmenni, hogy le ne fényképeztük volna a Tejvaj olvasói számára. Különben is, egy ilyen csillogó-villogó, fényes, vörös, szivecskés eszméletvesztés legalább annyira számít divatos kiegészítőnek, mint járműnek, nem igaz? Ilyen alapon tehát gond nélkül belefér az utcai divattal foglalkozó sorozatunkba, még akkor is, ha kép nem Budapesten, hanem Milánóban készült. Az Aprilia gyár Mojito típusú egyedi festésű karosszériájáról van szó, amelybe 50 és 125 köbcentis motor is illeszthető. Mindenesetre nőies, elegáns, vagány, jópofa - és ha van, nem kell se bonyolultan parkolni, se tömegközlekedni. Van ennél is tovább?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.