Utcai divat Magyarországon: alma és garbó

Új sorozatunkban a Bpstyle bloggerei utcai divatfotókat mutatnak be és kommentálják is az összeállításokat a Tejben-vajbanon. Ha kedvet kapott és fotózna nekünk utcai divatot, írjon azonnal!

 

Bpstyle szakvélemény: A srác előszeretettel ropogtatta almáját, amivel semmi gond, hiszen egészséges és finom. Ráadásul a fotón is jól mutat. A szerkója pedig azért tetszett, mert igazán furcsa összeállítást sikerült életre hívnia ezekkel az egymással köszönő viszonyban sem lévő darabokkal. Külön-külön mindegyik rendben, sőt a vastag gyapjúpulcsi és a sötétkék bársonyzakó kifejezetten divatosnak mondható; talán még egymást is elbírják. Hú, de mindehhez egy mostanság a divat előíró nagykódexe által nem annyira favorizált bő, zsebes khaki nadrág? Plusz a sokat próbált barna bőrcipő?
Nagyon fura, de összhatásában mégis jó. Az ő markáns karaktere a dús szőke hajzattal mindezt elbírja. Szerintünk egyedi.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.