Lábápoló szett a partiarcú menyasszonynak


Mi lehetünk a legjobb fejek az egész esküvői bagázsban, ha ezzel az egyedi ajándékkal lepjük meg a menyasszony barátnőnket: ez a szett mindent tartalmaz, amire egy kényes, ámde annál nagyobb partiarcú menyecske vágyhat. Az ízlésesen csomagolt pakk öt intim eszközt tartalmaz, amivel a táncos talpú nő kiegyensúlyozottabbá teheti az esküvői bulit, és ráadásként belepakoltak még egy gusztusos, rózsaszín, puha zoknit is.

A Runaway Bride (kb. szökevény menyasszony) névre keresztelt elsősegélycsomag minden olyasmit magában foglal, ami megakadályozza az elegáns cipőben való béna csúszkálást, a vízhólyagokat és véres horzsolásokat: találunk a csomagban olyan párnácskákat, amelyeket a talp felső részére illesztve biztosan nem csúszik előre a lábunk a cipőben. Sarokvédő párna is van a csomagban az undok vízhólyagok megelőzésére, valamint a cipő pántja alatt alkalmazandó puha csíkok is praktikusak: a furfangos eszközzel bátran viselhető a kizárólag pántokból álló szandál és papucs is. Találunk még a szettben egy hagyományos talpbetétet is, valamint két pár olyan eszközt, ami a templom- és múzeumlátogató magassarkú-imádók kedvence lehet: ezt a csúszásgátló réteget a cipő külső talpára ragasztva bátran versenyt futhatunk a legsíkosabb kövezeten is, még recétlen talpú topánban is. És ha mindezt kipróbálta a menyecske, eleget táncolt és ivott-evett, és már a nászágy izgalmain is túl van, vár rá a plüssérzetű vastag zokni, amiben lazítani lehet. 45 dollárért (kb. 8000 Ft) megrendelhető a neten.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.